آموزش تعمیر گرمکن شیشه عقب خودرو
گرمکن شیشه عقب خودرو
در این پست شما را با المنت های گرمکن شیشه عقب خودرو و مشکلاتی برای آن ها بوجود می آید آشنا می کنیم و به شما آموزش تعمیر گرمکن شیشه عقب خودرو را می دهیم.
تست گرمکن شیشه عقب ،کلید گرمکن شیشه عقب پراید کجاست ،کلید گرمکن شیشه عقب سمند ،محل رله گرمکن شیشه عقب سمند ،سوکت گرمکن شیشه عقب ،برچسب گرمکن شیشه عقب ،گرمکن شیشه عقب پژو پارس
در هنگام روشن بودن موتور گرمکن برای پاک کردن برفک، بخار و لایه نازک یخ شکل گرفته بر روی سمت داخل و خارج شیشه عقب، شیشه را گرم میکند.(آموزش تعمیر گرمکن شیشه عقب خودرو)
برای فعال کردن گرمکن شیشه عقب، کلید گرمکن قرار گرفته بر روی صفحه کلیدهای کنسول وسط را فشار دهید. با روشن شدن گرمکن، چراغ نمایشگر آن بر روی کلید روشن میشود.
اگر توده سنگینی از برف بر روی شیشه عقب وجود داشت قبل از فعال کردن گرم کن شیشه عقب به کمک جارو برف را پاک کنید.
هشدار!!!
برای جلوگیری از صدمه دیدن المنتهای حرارتی چسبیده به سمت داخل شیشه عقب، هرگز از ابزارهای تیز یا شیشه پاک کنهای حاوی مواد ساینده برای تمیز کردن استفاده نکنید.
گرم کن شیشه عقب پس از ۲۰ دقیقه روشن بودن یا پس از چرخاندن سوییچ خودرو به موقعیت خاموش به طور اتوماتیک خاموش میشود. برای خاموش کردن گرمکن کلید گرمکن را مجددا فشار دهید.
گرمکن آینه بغل
اگر خودروی شما به گرمکنهای آینههای بغل مجهز است، این گرمکنها همزمان با گرمکن شیشه عقب فعال خواهند شد.
کنترل دستی سیستم گرمایشی و سرمایشی(آموزش تعمیر گرمکن شیشه عقب خودرو)
۱- دکمه ایرکاندیشن (کولر) AC
۲- دکمه گرم کن شیشه عقب
۳- دکمه کنترل ورودی هوا
۴- کلید کنترل سرعت فن دمنده
۵- کلید کنترل دریچههای هدایت جریان هوا
۶- کلید کنترل دما
گرمایش و سرمایش
موتور را روشن کنید.
کنترل دریچههای هدایت جریان هوا را در موقعیت دلخواه قرار دهید.
برای بهینه سازی گرمایش و سرمایش
– گرمایش
– سرمایش
کنترل دما را در موقعیت دلخواه قرار دهید.
کنترل ورودی هوا را در موقعیت هوا تازه بیرون قرار دهید.
کنترل سرعت فن را در موقعیت دلخواه قرار دهید.
اگر سرمایش ایرکاندیشن (کولر) مورد نظر است، سیستم ایرکاندیش را روشن کنید.
کلید کنترل دریچههای هدایت جریان هوا(آموزش تعمیر گرمکن شیشه عقب خودرو)
از این کنترل برای هدایت جریان هوا به دریچههای خروجی استفاده میشود. هوا میتواند به سمت کف، خروجی های داشبورد یا زیر شیشه جلو هدایت شود. در روی کنترل شش علامت نمایشی برای نمایش حالتهای حداکثر ایرکاندیشن (کولر) MAX A/C رو به صورت، دو حالته، رو به کف، رو به کف برفک/ بخارزدایی و برفک/ بخارزدایی، به کار گرفته شده است.
از حداکثر ایرکاندیشن (کولر) MAX A/C برای خنک کردن سریع تر داخل خودرو استفاده میشود.
حداکثر توان کولر
در این وضعیت هوا از دریچههای رو به قسمت بالای بدن و صورت خارج میشود. اگر حالت MAX A/C انتخاب شود، کولر به طور اتوماتیک روشن شده و حالت گردش دوباره هوا داخل فعال میشود.
رو به صورت
در این وضعیت هوا به دریچههای رو به صورت هدایت میشود. به علاوه سمت هوای خروجی از هر یک از دریچهها نیز قابل کنترل است.
دو حالته
در این وضعیت هوا به دریچه های رو به صورت و کف هدایت میشود.
رو به کف
در این وضعیت بیشترین سهم جریان هوا به دریچههای رو به کف و مقدار کمتری به دریچه های برفک/ بخارزدایی زیر شیشه جلو و پنجره های جانبی هدایت میشود.
رو به کف برفک/ بخارزدایی
در این وضعیت بیشترین سهم جریان هوا به دریچه های رو به کف و دریچههای زیر شیشه جلو و مقدار کمتری به دریچههای برفک/ بخارزدایی پنجرههای جانبی هدایت میشود.
برفک/ بخارزدایی
در این وضعیت بیشترین سهم جریان هوا به دریچه زیر شیشه جلو و مقدار کمتری به دریچههای برفک/ بخارزدایی پنجرههای جانبی هدایت میشود.تعمیر خرابی المنت شیشه
اگر مطمئن هستید که المنت ها مشکل دارند در ابتدا باید ماده لازم برای این کار را تهیه کنید که در بازار به اسم چسب گرمکن یا چسب نقره ارائه میشود . این چسب پس از خشک شدن هادی جریان الکتریسیته میباشد و در بسته های ۳ گرمی هم راه با یک قلم موی ظریف بسته بندی شده است . ۳ گرم برای تعمیر تمامی خطوط قطع شده گرمکن شیشه در حداقل ۵ خودرو کافی است . اگر موفق به تهیه چسب مذکور شدید به مرحله تشخیص محل قطع شدگی خطوط میرسیم.
با حرکت دادن پراپها به سمت همدیگر و قطع شدن ولتاژ به محل قطعی میرسیم با یک ماژیک علامتی بالای محل فوق میزنیم . اگر قطع شدن ولتاژ با فاصله بیش از ۵ میلیمتر اتفاق افتاد به معنی قطع بودن خط مربوطه در بیش ار یک نقطه است که میبایست یکی یکی درست شوند.این کار را برای تمامی خطوط قطع شده انجام دهید.گاهی هم محل قطع شدگی به قدری واضح است که نیاز به این مرحله نیست .
خوب نوبت مرحله پایانی است (آموزش تعمیر گرمکن شیشه عقب خودرو)
اما قبل از اون باید کار مهمی انجام دهید . چسب را خوب تکان داده و به طول ۱۰ میلیمتر و عرض ۲ ملیمتر (اندازه ها حدودی است) از آن را بر روی یک شیشه دیگر بمالید.همین قدر که سطح را بپوشاند کافی است نیازی نیست لایه ضخیمی درست کنید.حال با ساعت تایم بگیرید تا بفهمید بعد از چند دقیقه چسب حالت خمیری گرفته و در صورت قرار دادن کاغذ و فشار روی آن چسب به کاغذ نمی چسبد.
بعد از این محل قطع شدگی را با دستمال کاغذی آغشته به الکل سفید یا اسپری پاک کننده ۶۰۰ کاملآ تمیز کنید . توجه کنید وجود هرگونه چربی یا آلودگی باعث هدر رفتن زحمت شما میشود.سپس محل مورد نظر رو همانطور که روی شیشه امتحان کردید آغشته به چسب کنید .
حداقل ۴ تا ۵ میلیمتر از هر طرف قطعی بایست آغشته گردد.پس از طی زمان مناسبی که قبلآ بدست آوردید کاغذی را روی چسب گذاشته با نرمی انگشت روی آن چند بار بکشید. این قسمت هم از ضروریات کار است حال دوباره گرمکن شیشه را روشن کرده دو طرف محل چسب را با اهم متر کنترل کنید اگر ولتاژ نداشتید کار رو درست انجام داید و خسته نباشید .
توجه :
در حرارت ۲۰ درجه سانتی گراد ، ۲۴ ساعت وقت لازم است تا نوارهای گرمکن خشک شود . اگرر برای خشک کردن آن از یک سشوار استفاده کنید ( با درجه حرارت ۶۰ درجه سانتی گراد) نوار ظرف مدت نیم ساعت خشک خواهد شد.احتیاط :
الف ) گرم کن شیشه عقب را تا زمانی که خشک نشده استفاده نکنید .
ب ) برای تمیز کردن قسمتهای آسیب دیده از بنزین یا حلالهای مشابه استفاده نکنید .
ج ) پس از انجام تعمیرات ، شیشه را با یک پارچه نرم و خشک یا پارچه نسبتا مرطوب در امتدادد المنتها تمیز نمایید.
گرمکن شیشه عقب در دو صورت خراب میشود :
۱- خرابی اتصالات و سوکت ها
۲- قطعی المنت ها
در ادامه قصد آموزش تعمیر المنت های سوخته در گرم کن شیشه عقب خودرو را داریم پس با ما همراه باشید
تعمیر المنت های سوخته در گرم کن شیشه عقب خودرو(آموزش تعمیر گرمکن شیشه عقب خودرو)
وسایل مورد نیاز :
۱ – رنگ با قابلیت رسانایی
۲ – رقیق کننده رنگ
۳ – نوار چسب
۴ – پاک کننده سیلیکون
۵ – قلم موی ظریف
اطراف نقطعه قطعی مدار المنت روی شیشه را با پاک کننده سیلیکون ، تمیز نموده و دو تکه نوار چسب رابه پایین و بالای خط المنت بچسبانید. قوطی رنگ را به خوبی تکان داده و با استفاده از قلم مو ، و با فاصله زمانی ۱۵ دقیقه بر روی محل مورد نظر رنگ بزنید.
سپس نوار چسب را برداشته و اجازه دهید تا قبل از برقرار کردن برق در المنت ها رنگ کاملا خشک شود (پس از ۲۴ ساعت) ، لایه های باقی مانده و اضافی را با چاقو پاک نمایید.
توجه :
در حرارت ۲۰ درجه سانتی گراد ، ۲۴ ساعت وقت لازم است تا نوارهای گرمکن خشک شود . اگر برای خشک کردن آن از یک سشوار استفاده کنید ( با درجه حرارت ۶۰ درجه سانتی گراد) نوار ظرف مدت نیم ساعت خشک خواهد شد.
احتیاط :
الف ) گرم کن شیشه عقب را تا زمانی که خشک نشده استفاده نکنید .
ب ) برای تمیز کردن قسمتهای آسیب دیده از بنزین یا حلالهای مشابه استفاده نکنید .
ج ) پس از انجام تعمیرات ، شیشه را با یک پارچه نرم و خشک یا پارچه نسبتا مرطوب در امتداد المنتها تمیز نمایید.
منبع : carstan.ir
برای دیدن ویدیو های بیشتر در زمینه تعمیرات و نگهداری از خودرو از سایت فیترفیکس دیدن نمایید.